Forfatter
Tittel Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom â## et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam a22 4c 4500
*00130808
*00520211111155259.0
*007t|
*008 b2009||||xx ||||e |||||0 nob|d
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23715-7$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(BIBBI)0246907
*082 4$qNO-OsBA$a641.815$25
*090 $bq$c641.815$dR
*096 $aq641.815 R
*1001 $aRørdam, John$d1963-$jn.
*24510$aMorten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom$cJohn Rørdam [forfatter], Kate Hagen [design], Pål Rødahl [foto]
*260 $aOslo$bAschehoug$c2009
*300 $a192 s.$bkol. ill.
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338 $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*5058 $aHar innholdsfortegnelse
*5208 $aI denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom â## et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
*65017$aBaking$2BS
*700 $aHagen, Kate$emedarbeider$4ctb$jn.
*700 $aRødahl, Pål$d1953-$efotograf$4pht$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening