Vestnes bibliotek

Snacks og godteri
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Snacks og godteri
Medansvarlig
Språk
  • Språk: nob.
Hylleplassering
  • B 613.2 M
Klassifikasjon
Emne
Serie
År
  • cop. 2007
Noter
  • "Spis sunt" er en serie om hvor maten vi spiser kommer fra, hvordan den blir produsert og hvor sunn den er. Serien forklarer hva slags mat kroppen vår behøver for å holde seg frisk og velbalansert, hvordan man setter sammen et sunt og variert kosthold og hvordan matkulturen er i forskjellige land. Bøkene har også tips til noen enkle måltider og snacks. Boka "Snacks og godteri" handler om hvor usunt det er med for mye sukker og fett, og fokuserer på sunne alternativer som gir mer næring og energi til kroppen. Er illustrert med både tegninger og fotografier i farger. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam a22     4c 4500
*00132600
*00520211111155319.0
*007t|
*008      b2007||||xx ||||j     |||||0 nob|d
*019  $ab,bu,u$bl$etd
*020  $qib.$cNkr 145.00$z978-82-8146-043-1
*035  $a(BIBBI)0182407
*041  $heng
*082 4$qNO-OsBA$a613.2$25
*090  $bq$c613.2$dM
*096  $aB 613.2 M
*1001 $aMartineau, Susan
*24510$aSnacks og godteri$cSusan Martineu og Hel James ; [oversatt til norsk av Øystein Djuv-Stiansen]
*260  $aRisør$bEsstess$ccop. 2007
*300  $a32 s.$bkol. ill.
*336  $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337  $auformidlet$0http://rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/1007$2rdamt
*338  $abind$0http://rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/1049$2rdact
*385  $mAldersgruppe$a6-8 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1002$2nortarget
*385  $mAldersgruppe$a9-10 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1003$2nortarget
*385  $mAldersgruppe$a11-12 år$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1004$2nortarget
*385  $mGruppe med spesielle behov$aLeselig skrift$0https://schema.nb.no/Bibliographic/Values/TG1009$2nortarget
*4900 $aSpis sunt
*5058 $aHar innholdsfortegnelse, ordliste, register
*5208 $a"Spis sunt" er en serie om hvor maten vi spiser kommer fra, hvordan den blir produsert og hvor sunn den er. Serien forklarer hva slags mat kroppen vår behøver for å holde seg frisk og velbalansert, hvordan man setter sammen et sunt og variert kosthold og hvordan matkulturen er i forskjellige land. Bøkene har også tips til noen enkle måltider og snacks. Boka "Snacks og godteri" handler om hvor usunt det er med for mye sukker og fett, og fokuserer på sunne alternativer som gir mer næring og energi til kroppen. Er illustrert med både tegninger og fotografier i farger. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
*5218 $aGod, leselig skrift
*65017$aErnæring$gkosthold$2BS
*65017$aErnæring$gkosthald$2BS
*700  $aJames, Hel$emedforfatter$4aut
*700  $aDjuv-Stiansen, Øystein$eoversetter$4trl$jn.
*8001 $aMartineau, Susan$tSpis sunt
*8001 $aJames, Hel$tSpis sunt
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Vestnes bibliotekB 613.2 M