Forfatter
Tittel Hva og når skal vi spise?
Språk
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Det var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00002395nam a2200313 c 4500
*00173514
*00520220805121523.0
*007ta
*008220510t2022||||no e |||||00| 0 nob|d
*019 $bl
*020 $a9788284370057$qinnbundet
*035 $a(NO-OsBAS)150438921
*040 $aNO-OsBAS$bnob$erda
*08204$a613.2$qNO-OsBAS$223/nor
*1001 $aKolby, Marit$d1975-$0(NO-TrBIB)1651822496946$4aut
*24510$aHva og når skal vi spise?$cMarit Kolby
*250 $a1. utgave
*264 1$a[Stavanger]$bFrisk$c[2022]
*300 $a192 sider$c22 cm
*336 $atekst$0http://rdaregistry.info/termList/RDAContentType/1020$2rdaco
*337 $auformidlet$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDAMediaType/#1007$2rdamt
*338 $abind$0http://www.rdaregistry.info/termList/RDACarrierType/#1049$2rdact
*386 $mCountry of origin$bNO$0(NO-TrBIB)1651822496946$2bokbas
*520 $aDet var ingen som telte kalorier eller karbohydrater. Og selv i samfunn med god tilgang på mat, var det de færreste som ble overvektige. I dag blir vi fortalt hva vi skal spise. Likevel blir majoriteten av oss overvektige, og mange blir syke av kostholdet. Hva er galt med kostholdet vårt, og hvorfor er det så mange motstridende budskap om hva vi skal spise? Hvem har rett, om noen? Denne boken gir deg et nytt blikk på hva vi egentlig skal spise, og hvorfor. Å spise sunt er egentlig veldig enkelt, om du bare vet hva du skal navigere etter. Her får du oppdatert og forskningsbasert informasjon om det viktige samspillet mellom kroppen og maten, slik at du kan ta bedre valg i matveien og få bedre helse som resultat. Marit Kolby har bachelorgrad i matvitenskap og mastergrad i ernæringsbiologi, og jobber som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten.
*65017$aErnæring$2bokbas$9nob
*65017$aErnæring$2bokbas$9nno
*8521 $h613.2$iK
*85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/21/89/150438921/productimage_ORG_e19d74e5a409b540443241331a19c12413487e40.jpg$qimage/jpeg
*996 $uhttp://localhost/Mikromarc3/Web/Detail.aspx?Unit=6484&db=bokbasen21&ID=358653&SU=6484$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening